torstai 29. maaliskuuta 2012

Kouluilua + kysymyspostaus

Eilen oli tarkotus lähteä maastoon, mutta en sitten jostain syystä lähtenytkään, kuin pienelle kävelylenkille tallituttujeni kanssa. Menin sen jälkeen vielä kentälle vähän työskentelemään ja tehtiin kaikkia perusjuttuja, mm. siirtymisiä. Kentän pohja oli aika huono, mutta kyllä siinä pystyi jotenkin menemään. Ravissa Laku rentoutui hyvin ja alkoi ottamaan nopeasti jalkojakin alle, hieno poni ♥ Lakun oli hieman vaikea laukat pohjan takia, mutta kyllä nekin onnistuivat muutaman yrityksen jälkeen.
kenttä :/

suloinen ♥


 Tänää koulussa ei tapahtunu mitää ihmeellistä. Meijän enkun tunti siirretään ehkä torstai iltapäivästä aamuun. Nyt meillä on 9-15 niin, että enkun tunti on vielä liikan jälkeen, mutta siirretään se ehkä niin, että olis 8-14 jolloin ei tarvis mennä tunnille vielä liikan jälkeen.
Löysin tässä myös koneen arkistoista pari kuvaa minusta ja serkkuni ponista Pipistä viime talvelta.


Pippihän oli siis se poni, jonka kanssa kävin viime kesänä parit kisat ja olin sen kanssa leirillä.

Sitten vielä, että vaikka mulla onkin vasta 20 lukijaa, ajattelin tehä kysymyspostauksen. Tällä tavoin toivon saavani teitä edes hieman hereille ja kommentoimaan tekstejäni. En tee kysymyksistä erillistä postausta jos niitä ei tule tarpeeksi, vaan laitan vastaukset jonkun satunnaisen postauksen perään. Eli nyt kysymyksiä kehiin!

1 kommentti: