sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Energiapakkaus

Laku on ollut nyt näinä viime päivinä kunnon energiapakkaus. Taitaa olla pojalla kevättä rinnassa. Eipä olla sen kummemmin mitään erityistä tehty, kouluiltu vaan. Aina aluks Laku jaksaa vaan riehua, mutta kun ylimääräiset energiat on kulutettu, sujuu kaikki hyvin. Varsinkin eiliset treenit menivät todella hyvin riekkumisen jälkeen.

Olin itse Nealle yötä pe-la ja käytiin vähä moikkaamassa perjantaina muitakin kavereita, mutta eipä siitä sitten enempää :D Kaisa ja Netta oli meillä yötä la-su ja katottii vaa leffaa. Viikonloppu oli iha jees, vaikka alkuperäiset suunnitelmat meniki vähä mönkään, sillä Veeran piti tulla meille viikonlopuks Tuusulasta. Tänää pitäis vielä mennä tallillekki, mutta en vielä yhtään tiiä mitä tekisin.

Ette oo kysyny vielä YHTÄKÄÄN kysymystä kysymyspostaukseen, joten olis kiva tietää lukeeko tätä blogia edes kukaan. Kertokaa parannusehdotuksia, miten saisin blogia kiinnostavammaksi että jaksaisitte lukea ja kommentoida tekstejä. Oon pahoillani, että kuvia ei ole nyt tullut kovin paljoa, mutta yritän aina laittaa jotakin.

kissani Elli

koirani Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti