keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

" jos kuuluu raks ni ne oli sit mun housut "

Nyt on saatu tehtyä jo hieman muutoksia tänne, mutta lisää on tulossa. Ajattelin kuitenkin kertoa tässä viime viikonlopusta ja kuluneesta viikosta.

Perjantaina lähdin Huminan tallille ja siellä oltii vähä aikaa med. Saaris,Veera,Sara ja Kia. No Kia lähti sitten mökille ja me muut lähettii kävelee Veeralle semmoset 7km paitsi että Sara tuli skoballa. Matka meni aika nopeesti ku oltii kaikki vuorotellen skootterin kyydissä ja matkaan meni kokonaisuudessaan joku tunti. Veeralla tehtiin sitten tortilloja ja vaa chillailtii ja juteltii. Mä nukahin jo aika paljon ennen muita, mut kaikki heräs siin 7 aikaa aamul ku Veeran pikkubroidi halus imuroida.

Lauantaina Sara lähti himaa ja me muut lähettii stadii bussil. Milla tuli sit sinne perässä omal bussil. Siel sit hengailtii joku 5 tuntii. Käytii syömässä, parissa kaupassa jne. Sitte joskus 17 aikaa Millan poikaystävä Juha pääs töistä ja lähettii kaikki bussil  takas Tuusulaan. Käytii sit viel vähä ajelee Millan mutsin autolla ku Juhal on kortti, tai no käytii S-marketis :D Sit loppuilta vaa oltii Millal ja katottii Terra Novaa. Joskus 22 aikaa Juha heitti mut ja Veeran veeralle ja saariksen himaa.

Hesasta kuvia:
kampin femmasta otettu

minä ja milla ♥

mä ja veera ♥

minä ja saaris ♥


saaris

tervettä meininkii


Sunnuntaina oltii vaa Veeralla ja ei tehty oikee mitää. Tomppa tuli sit hakee mua joskus 15 aikaa ja lähin kotia kohti. Himassa sitte luin vähä kokeisii ja katoin Houkutuksen. En muute yhtää muistanu, että yöllä käännettäis kellot, mut onneks mun känny kääntää itestää koska oisin mennyt maanantaina tunnin aikasemmin kouluu :D

Maanantaina ei tapahtunu mitää ihmeellistä. Oli hissan koe ja sit skolen jälkee menin tallille. Lauantaina Netta oli käyny liikuttaa Lakun. No ponski oli iha jees. Ravissa rentoutui hyvin, mutta laukat taas vähän tökki. Ei olisi millään halunnut laukata ympyrällä. Pienen tappelun jälkee laukattiin sitte hienosti. Loppukäynnit käytiin Sannin ja Kiaran kanssa maastossa ja kotia päi tultaessa olisi Laku tahtonut lähteä hieman lujempaa. Käveltiin kuitenkin koko matka. 

Tiistaina olis ollu tarkotus olla jossai ammattiopistolla koko päivä, mutta tulimpas sitten kipeeks. Tänää olis  pitäny olla myös tunti Lakulla, mutta en päässyt sinnekkää.

Tänään vielä kipeenä, mutta ponski on käytävä liikuttamassa, kattoo nyt vielä että mitä tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti