torstai 15. maaliskuuta 2012

Oikeassa olin

Lakulla on nyt selkä kipeä epäsopivasta satulasta. Kipu ilmenee tosin vain silloin kun satula on selässä ja siinä istuu, ilman satulaa menee hyvin. Temppuilut johtuivat siis siitä. Nyt on sitten satula etsinnässä ja siihen asti mennään ilman, mutta sehän ei tuota ongelmia,  koska tykkään ratsastaa ilman satulaa. Pystyn menemään ihan normaalisti ilman ja hyppääminenkään ei tuota ongelmia, itseasiassa isoin mitä minä olen Lakulla hypännyt on hypätty ilman satulaa (90cm).

Eilen menin aluksi meidän vanhalla satulalla, mutta stoppaili niin paljon ja ei rentoutunut millään, että otin pois. Ilman satulaa meni sitten jo paremmin. Vielä jatkoi hieman stoppailua portin kohdalla, mutta se oli jo sitten silkkaa mun ärsyttämistä, koska ponihan tekee sitä aina välillä tahallaan ja jatkaa kun nätisti pyytää. Tehtiin ihan perusjuttuja ja laukan jälkeen poniherra ei meinannut millään pysyä ravissa, vaan laukata kokoajan. Kulta on hieman hupsu ♥ Loppuraveissa rentoutui hyvin ja päätettiin sitten lopettaa hyvään. Ratsastin jotai 30min.
 Tallissa Laku hieman söpöili kokoajan ja ois tehny vaa mieli jäädä pusuttelemaan sitä koko illaks. Harjoteltii myös sellasta juttua, että karsinan ovi on auki ja sieltä ei saa tulla ulos vaikka edessä olisikin ruokaa. Aina kun ponin kavio tuli reunan yli, se peruutettiin takaisin. Pienen hetken harjoiteltuamme Laku peruutti itse takaisin karsinaan, kun huomasi tulleensa sieltä vahingossa pois. Palkinnon sai heti kun kurotti pelkällä päällään niin kauas kuin yletti, ilman karsinasta ulostuloa. Väkivaltaa ja kovia otteita ei siis käytetty missään vaiheessa, vaan poni peruutettiin nätisti takaisin karsinaan ja kun kyllästyi ainaiseen peruuttamiseen, älysi Laku tarkoituksen, jolloin sai heti palkinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti