tiistai 20. maaliskuuta 2012

Missä postausinto?

Anteeks, anteeks ja anteeks. Taas on ollu pitkä postailutauko, koska yksinkertasesti mulla ei oo ollu yhtään inspistä kirjottaa. Haluisin ehkä tavallaa tehä tästä blogista semmosen mikä kertoo kans mun muusta elämästä Lakun ohella, mitäs te ootte mieltä? Mulla olis ehkä kanssa enemmän inspistä kirjottaa, jos vois tässä ohella kirjottaa muustakin kuin Lakusta. Mutta nyt siis asiaan.

Perjantaina menin ilman satulaa ja oli iha jees. Vähän pelkäs yhtä kentän nurkkaa, mutta kyllä siitäkin pelosta sitten päästiin yli. Tallilla en ollu kovin kauaa, koska piti päästä suht. nopeesti kotiin. En perjantaista muista sen tarkemmin, että mitä tehtiin.

Lauantaina irtohypytin kahden esteen kujaa ja Laku hyppäs hyvin. Pari kertaa tiputti ku tuli liian kovaa esteille eikä saanut askeleita sopimaan. Laku oli tosi innoissaa ja juoksi suurimmaksi osaksi aina itse esteille. Korkein mitä hypytin taisi olla jotain 85cm. En viittiny kovin korkeita, koska viime hyppykerrasta oli aikaa ja en halua kuitenkaan kiirehtiä. Kuvia on kaverillani, mutta en ole vielä saanut niitä.
  Irtohypytyksen lomassa tapahtui kanssa pieni tapaturma, jossa Laku protestoi piiskan ääntä ja pukitti mua päin. Kavio osui sitten käteen ja sattui ihan hemmetisti. Tallilta suoraan päivystykseen ja side käteen. Onneksi oli onni onnettomuudessa eikä tullu murtumaa. Nyt tossa kämmenselässä on komea mustelma ja on vielä hiukan kipeä.

Sunnuntai oli vapaapäivä.

Maanantaina menin tunnin verran kentällä pelkkää käyntiä ja ihan vähän ravia ilman satulaa. Kenttä oli aika liukas ja samaan aikaan oli tunti menossa joten jouduin olemaan koko ajan ympyrällä. Kaikesta huolimatta poni oli tosi hieno ja rentoutui tosi hyvin. Tehtiin pohkeenväistöjä ja kaikkea perusjuttuja käynnissä. Lopuksi kuljettiin jo tosi pitkiä pätkiä peräänannossa rennosti. Olin supertyytyväinen.

Tänään kävin kävelyttämässä alkukäynnit maastossa ja sen jälkeen tarkoitus oli mennä ilman satulaa  kentällä. Laku oli tosin aika vaikea tänään, koska sillä oli niin paljon virtaa. No tallin omistaja sitten huomasi tämän ja antoi meille oman estepenkkinsä lainaan, kunnes löydämme oman satulan. Laku meni sillä sitten ihan hyvin, mitä nyt teki pari pomppua, koska en antanut sen kaahottaa eteenpäin. Mentii enimmäksee käyntiä, mutta otettiin myös pari ravi ja laukka pätkää. Laku ei rentoutunut sitten ei millään ja olisi vain halunnut kaahottaa täysiä. Kumpa noi tiet ja kenttä nyt äkkiä sulais, että pääsis vähä päästelemään enimpiä höyryjä pois!

1 kommentti:

  1. joojoo toi oli just hyvä idea (: siis et kirjotat muustaki ku mitä oot tehny lakunkaa :)

    VastaaPoista